Onze werkzaamheden

Van Iersel Bouwservice staat klaar voor al uw aanbouw-, nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. 

Aanbouw

Een aanbouw kan veel verschillende vormen aannemen, er zijn dan ook vele mogelijkheden. Van standaard uitvoering tot luxe tuinkamer, met lichtstraat of vlakke lichtkoepel, of met ramen van vloer tot plafond. Van Iersel Bouwservice neemt uw wensen met u door en stelt samen met u een plan op.

Wij zorgen dat u nog vele jaren van uw extra ruimte kunt genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Verbouw

Bij het verbouwen van een woning kan het gaan om allerlei klussen, zoals het, doorbreken van een muur. Bent u van plan om uw woning te verbouwen? Dan kan Van Iersel Bouwservice u hier goed bij helpen. Wij voorzien u van advies, helpen om uw ideeën concreet te maken en om deze vakkundig uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing zorgeloos verloopt.

Wij zorgen ervoor dat de volledige verbouwing op uw wensen wordt afgestemd en dat u de komende jaren zult genieten van uw ‘nieuwe’ woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onderhoud

Goed onderhoud voorkomt schade aan uw woning of bedrijfspand. Daarnaast houdt door een goed onderhouden pand met verzorgde uitstraling zijn waarde. Van Iersel Bouwservice staat klaar voor al uw reguliere onderhoud, maar ook voor het vervangen van bijvoorbeeld uw raamkozijnen en deuren.

Wij zorgen dat uw pand zijn oude uitstraling weer terugkrijgt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op